• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Статті / Огляд автомобільного навігатора преміум класа - Garmin Nuvi 3597/3597LT

Огляд автомобільного навігатора преміум класа - Garmin Nuvi 3597/3597LT
04.03.2014

Огляд автомобільного навігатора преміум класа - Garmin Nuvi 3597/3597LT

Автомобільний навігатор Nuvi 3597 поєднює в собі максимальну кількість корисних функцій і являється пристроєм Premium сигмента.

Garmin Nuvi 3597/3597LT оснащений дисплеєм  5 дюймів з функцією «pinch-and-zoom» високої роздільчої здатності і акселерометром: огляд карти і переміщення по пунктах меню стало ще більш зручним. Масштабування зображення, перегортання пунктів меню - все здійснюєтться дуже просто. Крім того, саме зображення на екрані автоматично повертається разом з навігатором в ваших руках.


При купівлі навігатора Ви отримаєте докладні карти України з підтримкою оновлення через інтернет. Крім того, в комплект поставки моделі Nuvi 3597LT входить карта Европі з підпискою на наступні пожиттєве оновлення.

 

Навігатор Nuvi 3597/3597LT допоможе Вам просто і швидко знайти будь-яку адресу або об'єкт (магазин, установа, ресторан та інше). Всі ці об'єкти входять в комплект поставки пристрою. Просто виберіть один або декілька пунктів призначення і вирушайте в дорогу. Також є можливість додавання користувацьких об'єктів.

Під час руху по маршруту пристрій виводить навігаційні попередження про повороти, перешикування по смугах і т.д. безпосередньо на екран, а також дублює їх голосовими повідомленнями.Також є можливість голосового керування за допомогою системи Garmin Traffic. Користувач отримає докладні дані про обстановку на дорозі по шляху прямування, у тому числі і можливу тривалість вимушеної зупинки, і існуючі маршрути об'їзду. Також пристрій повідомить, чи є оптимальним по швидкості вибраний вами маршрут. Безстроково отримувати дані про трафік безкоштовно дозволяє послуга Lifetime traffic.

 

Навігатор Nuvi 3597/3597LT передбачає і функцію голосового керування: керування навігатором по пунктах меню налаштувань, пошуку в обраному і категоріях можливо безпосередньо голосом. Регіональна специфіка української локалізації полягає в тому, що на даний момент підтримується тільки базове голосове керування - без адресного пошуку.


Новий пристрій від компанії Garmin використовує покращені навігаційні голосові інструкціЇ при русі від одного повороту до іншого. Завдяки функції Garmin Real Directions користувача направлять по маршруту до пункту призначення в дружній манері, сповіщаючи про світлофори, будівлі та орієнтири.

Під час їзди по незнайомих місцях тепер не потрібно виглядати назви вулиць. Використання технології Garmin Real Voice дозволило надати голосу порадника природності. Варто відзначити, що дві ці функції використовуються виключно в лінійці продукції Garmin.

 

У користувача є можливість підключення Bluetooth-сумісного пристрою (наприклад, смартфона) до нового навігатора для телефонних дзвінків з використанням вбудованого динаміка і мікрофона з hands-free. Просто помістіть телефон в безпечне місце і розмовляйте по телефону, не відриваючи очей від дороги, а рук від керма.

Завдяки безкоштовному мобільному додатку Smartphone Link користувач зможе з'єднати Nuvi 3597/3597LT із смартфоном на Android або з Iphone. Коли з'єднання буде встановлено, навігатор зможе скористатися тарифним планом телефону для отримання додаткової інформації про об'єкти на карті: місця паркування, пункти призначення тощо. Даний додаток ще дозволяє отримати доступ до Garmin Live Services для отримання корисної інформації (дані про пробки, прогноз погоди та інше). Послуги Live Services можна отримати безкоштовно і по підписці.
До проходження непростої транспортної розв'язки або до складного з'їзду з магістралі Вам допоможе підготуватися особлива функція вибору смуги руху «Active Lane Guidance», що передбачає голосові підказки. По мірі наближення до перехрестя на екрані можна буде побачити анімовану модель з контрастними стрілками, які покажуть оптимальну для руху смугу. Додаткова інформація буде повідомлена голосовими підказками. Користувач зможе проглянути детальний вигляд перехрестя зверху в режимі «пташиного польоту» Bird's Eye, а функція photoReal дозволить ознайомитися з реалістичними фото-зображеннями транспортних розв'язок та перехрещень на Вашому маршруті, включаючи навколишню місцевість. Яскраві стрілки позначають відповідні смуги руху, а також на екран навігатора Garmin Nuvi 3597/3597LT виводяться і всі дорожні знаки, які є на Вашому маршруті.

 

Ультратонкий та елегантний пристрій Garmin Nuvi 3597/3597LT чудово буде виглядати в інтер'єрі кожного автомобіля. Прилад буде надійно закріплений завдяки поліпшеному магнітному тримачу, що також позначиться і на якості зарядки навігатора під час руху.
При навігації на екран пристрою безперервно виводиться дорожня карта. Вся додаткова інформація буде відображена у додаткових інформаційних панелях. Якщо користувачеві знадобляться докладні дані, досить доторкнутися до екрану або вимовити команду.


При русі на маршруті є можливість використання функції Up Ahead, щоб отримати інформацію про найближчі точки обслуговування (АЗС, лікарні, ресторани і магазини). На екрані демонструються обмеження на швидкість, поточна швидкість і час прибуття в пункт призначення. Поглянувши на екран, користувач побачить назву вулиці, яку зараз проїжджає. Крім іншого, пристрій повідомить Вас про шкільні зони і покаже зображення рельєфу та будівель, щоб Ви мали уявлення про навколишню обстановку.

Ви можете використовувати Garmin Express, щоб оновлювати Ваш навігатор Nuvi 3597/3597LT. Так Ви зможете швидко оновити ПЗ і картографію, передати той чи інший об'єкт з «Обраного» на інший прилад, а також встановити безкоштовні 3D-моделі автомобілів і довантажити нові голоси.