• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Статті / Туристичний навігатор Montana 650 – короткий огляд пристрою

Туристичний навігатор Montana 650 – короткий огляд пристрою
08.05.2014

Туристичний навігатор Montana 650 – короткий огляд пристрою

Цей навігатор чудово підійде для будь-якого виду відпочинку: походу, риболовлі, полювання і плавання на човні або яхті. Garmin Montana 650 оснащується яскравим 4-ох дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм подвійної орієнтації і підтримує різні картографічні продукти.

Garmin Montana 650 пропонує весь необхідний набір функцій, який буде корисний під час активного і спокійного відпочинку на природі. Навігатор має вбудовану 5-ти мегапіксельну камеру з автофокусом, яка допоможе зафіксувати всі пам'ятні моменти під час подорожей.


Варто відзначити прекрасний дисплей туристичного навігатора Garmin Montana 650. Екран досить великого розміру 4 дюйма високої роздільної здатності. Інформація з дисплея чудово читається навіть при яскравому сонячному світлі. Туристичний навігатор отримав простий користувальницький інтерфейс, що забезпечує зручне і просте користування пристроєм і легкий пошук інформації. Навігатор отримав міцний і водонепроникний корпус, який захищений за стандартом IPX7. Цей пристрій не боїться бруду, пилу і води, і без проблем може використовуватися на яхті, позашляховику або в туристичному поході.

Туристичний навігатор Garmin Montana 650 забезпечує точне і швидке позиціонування завдяки високочутливому GPS-приймачу з функцією WAAS і сучасною технологією прогнозування положення супутників HotFix. Прилад забезпечує надійний прийом супутникового сигналу навіть в самих глибоких ярах і під щільними кронами дерев. Для простоти навігації пристрій має вбудований 3-ох осьовий компас з компенсацією кута нахилу. Для відстеження змін тиску і для точного визначення висоти в приладі є барометричний альтиметр, також він допоможе спостерігати за змінами погодних умов.

 

На цьому навігаторі можна використовувати широкий асортимент докладних карт: топографічних, дорожніх і морських. Додаткову картографію Ви можете встановити на карту пам'яті microSD і використовувати на пристрої. Туристичний навігатор Garmin Montana 650 також сумісний з функцією BirdsEye Satellite Imagery, яка дозволяє використовувати і завантажувати на свій пристрій супутникові зображення, а також накладати їх на карту.
Туристичний навігатор Montana 650 має можливість обмінюватися треками, маршрутами і точками за допомогою бездротового протоколу з іншими сумісними пристроями. Тепер Ви зможете передати друзям свій улюблений маршрут або місцезнаходження схованки. Обмін даними не складе ніякої праці та для цього необхідно натиснути всього одну клавішу.

 

Також варто відзначити, що ця модель отримала унікальну подвійну систему джерела живлення. Ви маєте можливість використовувати на пристрої літій-іонний акумулятор, а також стандартні елементи живлення AA.

Ознайомитись з детальнішою інформацією та можливість купити пристрій можна за посиланням - Garmin Montana 650