• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Статті / Garmin Astro 320 з GPS нашийником DC50 - надійний помічник для полювання з собакою

Garmin Astro 320 з GPS нашийником DC50 - надійний помічник для полювання з собакою
14.05.2014

Garmin Astro 320 з GPS нашийником DC50 - надійний помічник для полювання з собакою

Прилад Garmin Astro 320 з нашийником DC50 являє собою систему стеження за собаками на полюванні з високочутливим GPS-приймачем. Ця система дозволяє визначити точне знаходження Вашої собаки, навіть у тих випадках, коли Ви не можете її почути або побачити. Новий прилад Garmin Astro 320 з високочутливим GPS-приймачем має в собі саме ті опції, які необхідні для будь-якого мисливця. Прилад отримав інтуїтивно зрозумілий користувальницький інтерфейс і збільшену дальність дії.

Система стеження за собаками Garmin Astro включає новий навігаційний прилад Astro 320 та новий міцний поліуретановий нашийник з передавачем DC50 помаранчевого кольору. Цей нашийник передбачає можливість кріплення додаткових приймачів і Вам більше не доведеться одягати на собаку окремий нашийник. У системі передбачена функція для захисту Collar Lock, яка має 4-ох значний код і тим самим виключає можливість іншими користувачами перегляду інформації про Вашу собаку. Особливо корисною ця функція буде під час проведення змагань, коли прилад Garmin Astro 320 може використовуватися для пошуку загубленої собаки.


Завдяки новому і зрозумілому інтерфейсу Garmin Astro 320 - стеження за собаками піднімається на новий рівень. Користувач має можливість налаштовувати ділянку відображення треку на свій розсуд, переглядати координати кожної собаки на бічних полях екрану, можливість вимкнути індикацію треку для перегляду карти. Це зроблено для зручності визначення місця розташування собак при поточному налаштуванні відображення дисплея.

В навігаційному пристрої Garmin Astro 320 використовуються такі опції, як можливість детального промальовування карти місцевості, можливість перегляду та суміщення супутникових зображень BirdsEye Satellite imagere (необхідна реєстрація), 3-ох осьовий електронний компас з компенсацією кута нахилу і вібро сигнали.

 

Завдяки використанню нової конструкції антени вдалося збільшити на 30% радіус дії між Garmin Astro 320 та нашийником DC50. Таке рішення дозволило добитися максимальної відстані визначення до 14,5 кілометрів на місцевості без перешкод. Прилад отримав міцний водонепроникний і ударостійкий корпус, який не боїться вологи, води, пилу і бруду, тим самим дає можливість використання приладу в самих екстремальних умовах.
Пристрій Garmin Astro 320 дозволяє завантажувати різні топографічні карти для прокладки маршруту по дорогах. Також прилад підтримує супутникові зображення, які можна завантажувати їх в Astro 320 і вподальшому накладати на топографічну картографію. На карті відображаються основні об'єкти,- дорога, струмок та інше для того щоб мисливець міг орієнтуватися точніше де знаходиться собака.

 

Нашийник з передавачем DC50 кожні 5 секунд передає координати про розташування на прилад Garmin Astro 320, які відображаються на карті пристрою. На екрані Ви бачите трек і поточне місцезнаходження собаки. Перемкнувшись на "Список собак" на екрані буде відображатися компас, який вкаже напрямок до місцезнаходження собаки, а також в якому стані вона знаходиться на даний момент: у стійці, біжить або сидить. Навігаційний прилад Garmin Astro 320 має можливість попереджувати звуковим сигналом , якщо собака знаходиться в стійці.

На дисплеї приладу Garmin Astro 320 відображається точна відстань до кожної Вашої собаки. Користувачеві надається можливість вибору режиму, в якому масштаб карти регулюється в автоматичному режимі, щоб на екрані відображалися дані всіх Ваших собак. Також є можливість налаштовувати довжину треку для кожної собаки і можливість відключення треку для розвантаження карти.

 

За допомогою спеціальної функції Astro's Covey Counter Ви можете відзначати точне місце де знайшли дичину, включаючи час доби, висоту і кількість дичини, яку було піднято та видобуто в цьому місці. Навігаційний прилад Garmin Astro 320 також дозволяє зберігати інші шляхові точки: "Truck" (вантажівка) і "Lodge" (житло), для того щоб Ви могли швидко зазначити точне місце розташування цих ключових точок для полювання. Також Ви маєте можливість відзначати шляхові точки місць прикорму дичини, стійок біля дерев та інших місць, які пов'язані з полюванням.

 

Ознайомитись з детальнішою інформацією та купити пристрій можна за посиланням - Garmin Astro 320+DC50