• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin-Asus M10 - Вже в Україні

Garmin-Asus M10 - Вже в Україні
11.05.2010

Garmin-Asus M10 - Вже в Україні

Довгоочікувана новинка Garmin-Asus M10 вже доступна для продажу на ринку України, купити яку у Львові Ви завжди зможете в нас.

В особі Garmin-Asus M10 ви отримуєте надійного цифрового помічника. Цей стильний смартфон створений для того, щоб ви відчували себе максимально комфортно як у вирішенні ділових, так і особистих питань. Крім сучасної операційної системи Windows® Mobile, M10 поставляється з попередньо встановленим програмним забезпеченням для доступу до Facebook™, Picasa™ та YouTube™, – залишайтеся на зв'язку з друзями та сім'єю де б ви не були!


Куди б не привів вас шлях, з M10 ви завжди почуватиметеся себе впевнено. Одним легким рухом розташуйте пристрій в утримувачі з автомобільного комплекту аксесуарів і вирушайте в дорогу! M10 обладнаний яскравим 3,5-дюймовим екраном з роздільною здатністю WVGA, на якому чітко видно всі деталі карти. Апарат підтримує функцію автоматичної прив'язки географічних координат до фотографій, зроблених за допомогою вбудованої 5-мегапіксельної камери. Дайте можливість своїм друзям познайомитися з красою місць, які ви відвідали! Лише один дотик, і за мить Ваші фото вже завантажені на Picasa.

ДЕТАЛЬНІШЕ