• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Карта якості палива України

Карта якості палива України
27.07.2010

Карта якості палива України

У п'ятницю 16 липня в УНІАНі відбулася прес-конференція, присвячена анонсу проекту «Карта якості палива України».

На ній виступили Юрій Чорнобривець, директор Інституту споживчих експертиз, який, власне і реалізовує проект, а також Сергій Ющенко, директор компанії Аэроскан, офіційного імпортера продукції ТМ Garmin в Україні. Наша компанія виступила навігаційним  спонсором даного проекту.

 

На прес-конференції були підведені підсумки перших 2-х місяців роботи. Результати, поки, невтішні. На сьогоднішній день перевірено вже близько 200 АЗС в 7-ми областях країни. За словами Юрія Чорнобривця - більше 35% українського палива не витримує жодної критики і не відповідає Державним Стандартам. З іншого ж боку, тільки 16% палива відповідають стандарту ЄВРО-4. Також підтвердилися припущення, що якість палива вища у мережах, ніж у одиночних заправок. Далі в планах Інституту споживчих експертиз проводити по 30 проб бензину кожен місяць, на найбільш значущих АЗС в кожній області. Оперативну інформацію, з координатами заправних станцій, ви завжди зможете дізнатися з офіційного сайту проекту.

 

Проект «Карта якості палива України» дуже важливий для всієї української автомобільної галузі. І ми, як частина цієї автомобільної системи, оскільки більше половини наших клієнтів саме автомобілісти, не можемо залишатися осторонь проблеми якості палива в Україні. Ми підтримуємо наших клієнтів та інших автомобілістів а також бажаємо, щоб Ваші "залізні коні» працювали як можна довше і краще.

 

Наше навігаційне обладнання, оснащене картами Аероскан, допомагає визначити точне географічне місцезнаходження АЗС. Завдяки цьому проекту ми будемо знати, де саме розташовані хороші і погані заправні станції. Але, звичайно, це не єдина перевага власника  GPS-навігатора Garmin.

 

Сергій Ющенко відзначив, що компанія Аероскан завжди рада бути партнером у необхідних громадськості проектах, в тому числі і соціальних.