• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Новий велосипедний навігатор Edge 800 від Garmin

Новий велосипедний навігатор Edge 800 від Garmin
27.08.2010

Новий велосипедний навігатор Edge 800 від Garmin

Компанія Garmin, світовий лідер в галузі GPS-навігації, анонсувала новий GPS-навігатор для велосипедистів: Edge 800.

Сенсорний екран, детальна статистика з прив'язкою до місцевості та простота у використанні роблять його ідеальним як для гонок, так і для велотуристів. Нові картографічні можливості, такі як планування маршруту в програмі BaseCamp, підтримка топографічних карт і супутникових знімків BirdsEye ™ (потрібна підписка) будуть просто скарбом для велотуриста.

 

Дебют вело навігатора Edge 800 відбудеться на виставках Interbike і Eurobike. На останній він вже удостоївся бажаної нагороди Eurobike Award в області електронних компонентів.

 

У порівнянні з попередньою моделлю - Edge 705, новачок менше і виглядає більш стильно, при цьому володіючи великим 2.6-дюймовим дисплеєм з простим сенсорним інтерфейсом.

 

Використовуючи інформацію з супутників, Edge 800 точно реєструє швидкість, дистанцію, час, положення, поточну висоту, витрачені калорії, загальний набір і спадання висоти. Бездротова технологія ANT + ™ дозволяє отримувати інформацію з датчиків сторонніх виробників, а для більш точної статистики по набору висоти, велокомп'ютер оснащений барометричним альтиметром. Крім того, GPS-приймач має в своєму розпорядженні функцію прогнозування місця розташування супутників HotFix.

 

Спортивний навігатор Garmin Edge 800 здатний виводити інформацію про температуру повітря, автоматично змінює тимчасову зону і пропрацює до 15 годин на одному заряді.

 

Не секрет, що в розробці велосипедних навігаторів компанії допомагають професійні спортсмени - команда «Team Garmin», неодноразово фінішувала у призових позиціях на етапах гонки Тур-де-Франс.

 
serophene onde comprar cefixime sans ordonnance