• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Новий портативний навігатор Garmin nüLink! 1695

Новий портативний навігатор Garmin nüLink! 1695
05.09.2010

Новий портативний навігатор Garmin nüLink! 1695

На виставці IFA, що проходить в Берліні, виробник персональних GPS навігаторів Garmin презентував новий портативний навігатор nüLink! 1695.

Новинка має п'ятидюймовий сенсорний екран, а також передбачає роботу таких сервісів, як пошук місць Google, інформація про дорожній рух у реальному часі, анонси місцевих подій, програми телепередач, інформування про погоду, ціни на паливо і ін

 


 

Деякі види додаткових сервісів доступні тільки в певних країнах, наприклад, у Німеччині пристрій також інформує водія про вільні місця на паркінгах та про вартість паркування.

 

Garmin nüLink! 1695 також є першим пристроєм, що пропонує сервіс nüLink! Store, де клієнти можуть додатково підписатися на преміум-сервіси, наприклад повідомлення про штормові попередження, синоптиків або отримання інформації про камери контролю швидкості.

 

В Америці nüLink! 1695 надійде в продаж у вересні і у ціну буде включений рік безкоштовних додаткових сервісів Garmin, по закінченню року такі послуги обійдуться в 5 доларів щомісячно.

 

У Європі nüLink! 1695 буде поставлятися з картами 44 країн з жовтня . Перший рік додаткових сервісів включений у вартість, кожний наступний буде коштувати користувачеві 50 євро....

 

 
dapoxetine waar kopen