• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin nuvi 205W по святковій ціні

Garmin nuvi 205W по святковій ціні
04.01.2011

Garmin nuvi 205W по святковій ціні

Поспішайте купити навігатор Garmin nuvi 205w у Львові за неймовірно низькою ціною!!!

Комппанія Наутіка – офійійний представник Garmin у західній Україні, щиро вітає Вас з Новим Рокаом та Різдвяними святами. З кожним роком прихильників продукції Garmin по всьому світу стає все більше і більше. І це не дивно адже з кожним роком функціонал навігаторів збільшується, а якість і надійність залишається незмінною.

В ці святкові для Вас дні ми вирішили зробити Вам подарунок у вигляді шаленої знижки.

Навігатор Garmin nuvi 205W з найдетальнішою картою України від компанії «Aeroscan» Ви зможете придбати лише за 1995 грн.

 


Як і будь-який прилад із двохсотої серії навігаторів Nuvi цей навігатор пропонує всі стандартні функції дорогих автомобільних систем: - прокладка маршруту до зазначеної адреси: - голосові підказки - дорожній комп'ютер - завантажена база даних (POI) готелів, ресторанів, заправок, банкоматів і т.д. 

Купивши навігатор Nuvi 205W Ви будете мати можливість користуватися ним не тільки в автомобілі, але й подорожуючи пішки. Для цього навігатор оснащений вбудованою Li-on батареєю. Залежно від режиму експлуатації приладу батарея забезпечує 4 - 5 годин автономної роботи.

Так само у Вас не виникне незручностей по розміщенню приладу в кишені або сумочці, тому що корпус цього приладу дуже тонкий.

Nuvi 205W - це новий елегантний й «витончений» штурман, з яким Ви завжди зможете бути впевненим в тому, що вчасно потрапите в потрібне Вам місце.

Поспішайте кількість навігаторів обмежена!!!

Більш детальні характеристики приладу Ви можете переглянути ТУТ.