• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / У продажі з'явився новий Oregon 550/550t

У продажі з'явився новий Oregon 550/550t
04.08.2009

У продажі з'явився новий Oregon 550/550t

Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 може працювати в різних режимах: стандартний автомобільний режим, морський, туристичний, а також в режимі геокешинга.

Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 може працювати в різних режимах: стандартний автомобільний режим, морський, туристичний, а також в режимі геокешинга. GPS навігатора Garmin Oregon 550 можна сміливо брати з собою в похід, адже він володіє водонепроникним міцним корпусом, здатним витримати несильні удари, а також 3,2 мегапиксельной камерою, що дозволить зробити ваш відпочинок незабываевым. Ні пил, ні грязь, та вологість не зможуть нанести шкоди цьому навігаторові. Крім усього іншого, даний навігатор важить небагато - всього лише 193 грами.

 

Фотографії з прив'язкою по координатах 

Навігатор Garmin Oregon 550 має 3,2-мегапиксельную камеру з автофокусом і чотирикратним цифровим зумом. Завдяки цьому можна легко сфотографувати вподобані пейзажі і пам'ятки, а функція геотеггинга дозволить додати для кожної фотографії географічні координати місцевості. Для зберігання фотографій можна використовувати вбудовану пам'ять навігатора Garmin Oregon 550, яка складає вісімсот п'ятдесят мегабайт. При браку місця можна скористатися картками формату microSD, до роботи з якими пристосований навігатор. Крім того, даний приймач GPS дозволяє використовувати популярне онлайн-співтовариство PICASA для публікації і обміну фотографіями з друзями і родичами. Використовуючи портативного GPS навігатора Garmin Oregon 550, є можливість обмінюватися путніми крапками, маршрутами, а також точками геокэшинга з іншими пристроями, здатними прийняти і обробити ці дані. Весь обмін інформацією відбувається по безпровідному каналу зв'язку за допомогою однієї єдиної кнопки з командою «SEND».

 

Зазвичай все GPS навігатори Garmin в туристичного виконання мають відмінний дисплей, для того, щоб не було проблем з орієнтацією на місцевості в яскравий сонячний день. У навігаторові Garmin Oregon 550 використаний тридюймовий кольоровий сенсорний дисплей, виконаний з жорсткого матеріалу, для того, щоб витримати різні зовнішні дії. 

GPS чіпсет 

Навігатори Garmin завжди славилися своїми GPS приймачами. Дана модель не стала виключенням. Garmin Oregon 550 має вбудований високочутливий чіпсет GPS з функцією WAAS. Даний навігатор також володіє технологією прогнозування майбутнього місцерозташування супутників на небозводі. Все це разом дає можливість навігаторові Garmin Oregon 550 швидко і точно визначати географічні координати, а окрім цього, дозволяє не втрачати зв'язок з супутниками, навіть знаходячись під кронами дерев або в глибокому яру. 

Компас, альтиметр 

Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 має вбудований тривісний електронний компас, який може вивести на екран інформацію про азимут, навіть якщо ви не рухаєтеся у цей момент. У Garmin Oregon 550 є також барометричний альтиметр, призначений для фіксації зміни тиску, що у свою чергу дозволяє точно визначити висоту над рівнем моря. Альтиметр зручно використовувати і як метеостанцію, скласти графік зміни тиску і обчислити передбачувану погоду. 

Додайте карти 

Використовуючи додаткові карти пам'яті microSD із записаною на них картографією, Ви можете підготувати Вашого навігатора до подорожей по суші і по воді (перелік сумісних карт Ви можете знайти в розділі «Карти»). Слот для карти пам'яті розташований усередині водонепроникного батарейного відсіку. Модель Oregon 550t поставляється із заздалегідь завантаженими топографічними картами Європи.

 

 
acheter fluconazole