• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Новинка вже в продажі - екстремальна камера Garmin Virb Elite

Новинка вже в продажі - екстремальна камера Garmin Virb Elite
12.03.2014

Новинка вже в продажі - екстремальна камера Garmin Virb Elite

Garmin Virb Elite - це екшн-камера від іменитої компанії, яка не упустить жодних подробиць і дозволить знову пережити найкращі миті Ваших пригод при перегляді відзнятих матеріалів. Камера забезпечує високошвидкістну зйомку з максимальною частотою 120 кадрів/сек і допоможе створити динамічні сцени в уповільненому вигляді з чудовою якістю і плавністю.

Головною особливістю цієї камери є те, що вона оснащена високочутливим приймачем GPS для можливості використання спеціальних профілів, завдяки яким камера робить запис автоматично при швидкому спуску і вимикається, коли Ви відпочиваєте. Також для керування камерою Garmin Virb Elite можна використовувати вбудований Wi-Fi трансмітер, який забезпечує бездротове з'єднання з комп’ютером або смартфоном для перегляду відзнятого матеріалу і для дистанційного керування камерою.


Екшн-камера Garmin Virb Elite має вбудований кольоровий дисплей з діагоналлю 1,4 дюйма, який захищений від ударів мінеральним склом. На дисплеї відображаються всі налаштування камери, а також дає можливість переглядати Ваше фото і відео.

Живлення камері забезпечує знімний акумулятор потужністю 2000 mAh, яка забезпечує безперервну зйомку близько 3-ох годин з максимальною роздільчою здатністю. Зарядити батарею можна при підключені до комп'ютера через USB порт або до звичайної розетки.

 

Камера Virb Elite має можливість підключення до сумісних пристроїв Garmin за допомогою бездротового з'єднання ANT+ і дасть можливість дистанційного керування, наприклад з Oregon або Fenix. Крім цього за допомогою ANT+ Ви можете підключати додаткові датчики вимірювання пульсу або датчик вимірювання швидкості обертання педалей. Бездротове керування камерою через Wi-Fi канал можуть забезпечувати смартфони на популярних системах Apple OIS і Google Android, для цього необхідно встановити спеціальний додаток.

Екстремальний камера Garmin Virb Elite оснащена фірмовим ширококутним об'єктивом WideVu з можливість корегування оптичних спотворень і 16-ти мегапіксельною CMOS-матрицею, яка забезпечує висококонтрасне зображення. Додатково камера забезпечена цифровою стабілізацією і забезпечує згладжування зображення.

 

З більш детальною інформацією та можливістю придбати камеру Ви можете за посиланням нижче:


Екшн-камера Garmin Virb Elite