• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin Tactix - багатофункційний туристичний годинник з GPS.

Garmin Tactix - багатофункційний туристичний годинник з GPS.
14.03.2014

Garmin Tactix - багатофункційний туристичний годинник з GPS.

Компанія Garmin представила новинку - GPS навігатор в форматі годинника з вбудованими висотоміром, барометром і компасом - Garmin Tactix, який призначений для любителів активного відпочинку і туристичних походів, або для бойових спецпідрозділів.

Корпус Tactix дозволяє працювати з пристроєм навіть у самих складних умовах: задня кришка виготовлена з кованої нержавіючої сталі, вигнуте мінеральне скло має захист від подряпин. Великий дисплей Tactix має негативний режим відображення інформації, що досить зручно при слабкому зовнішньому освітленні. Чорний фон і зелена світлодіодна підсвітка не будуть засвічуватися на пристрої нічного бачення. Годинник-навігатор Tactix витримує занурення у воду на глибину до 50 метрів, а батареї вистачає на 50 годин роботи в режимі UltraTrac, 16 годин в режимі GPS і на 5 тижнів у простому режимі годинника.

Пристрій може похвалитися широким набором навігаційних інструментів, з допомогою яких можна планувати подорожі, створювати маршрути і записувати шляхові точки. Користувачі можуть записувати GPS-треки під час руху, прокладати шлях до місця за координатами, до шляхових точок, схованках (в геокешингу) та іншим об'єктам.

 

Годинник підтримує технології ANT+ і Bluetooth для бездротового обміну треками, точками, маршрутами і даними про схованки з іншими сумісними пристроями марки Garmin або смартфонами, на яких встановлено додаток BaseCamp.

За допомогою GPS-приймача, Tactix може проводити автоматичне калібрування висотоміра, барометра і компаса, а також розраховувати точний час з поправкою на місце. Для визначення температури навколишнього повітря Tactix можна використовувати спільно з зовнішнім датчиком температури Garmin Tempe.

 

Також не можна не згадати про можливость перегляду в режимі реального часу такої інформації як пройдена відстань, швидкість, темп (датчик купується окремо) і кількість спалених калорій. Це допоможе користувачеві краще стежити за своїми тренуваннями та іншими фізично активними заняттями.

 

Ознайомитись з більш детальною інформацією або купити годинник можна за посиланням нижче:

Garmin Tactix