• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Спеціалізований велосипедний GPS навігатор Garmin Edge 1000

Спеціалізований велосипедний GPS навігатор Garmin Edge 1000
14.04.2014

Спеціалізований велосипедний GPS навігатор Garmin Edge 1000

Компанія Garmin представила публіці флагман своєї лінійки велокомп'ютерів - модель Edge 1000. Новий велокомп'ютер призначений як для любителів, так і для професіоналів і здатний задовольнити будь-які запити своїх користувачів.

Garmin Edge 1000 оснащений 3-х дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм, може з'єднуватися зі смартфонами і стаціонарними комп'ютерами за допомогою радіопротоколів Bluetooth Smart або Wi-Fi. За допомогою єдиного веб-порталу Garmin Connect користувачі можуть аналізувати свої результати, спілкуватися з друзями, вести відстеження в реальному режимі часу і завантажувати необхідні картографічні дані. За допомогою бездротового з'єднання велокомп'ютер може сповіщувати користувача про вхідні дзвінки та SMS, а за рахунок нової технології LiveTrack родичі і друзі велосипедиста зможуть бути в курсі його місця розташування в режимі реального часу.

Garmin Edge 1000 позиціонується як спеціалізований велосипедний GPS навігатор, який вже має завантажені великі карти міст, паркових зон з велодоріжками і точки інтересу. Маршрутизація пристрою розроблена з урахуванням специфіки їзди на велосипеді.

Edge 1000 сумісний з зовнішніми датчиками ANT+, включаючи датчики серцевого ритму, датчики швидкості та частоти обертання педалей. Серед додаткових опцій є, наприклад, спеціальний рульової пульт управління Edge Remote, який дозволить велосипедисту керувати велокомп'ютером, не відриваючись від дороги. Крім цього, є сумісність з планетарною електронною коробкою передач Shimano Di2, при цьому Edge 1000 може виводити на екран інформацію про обрану передачу та інші дані.