• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Анонс нових нашийників Garmin TT 15 та Garmin TT 5

Анонс нових нашийників Garmin TT 15 та Garmin TT 5
17.06.2014

Анонс нових нашийників Garmin TT 15 та Garmin TT 5

Компанія Garmin анонсувала два нових GPS-нашийника TT 15 і T 5, призначених для використання з системами трекінгу та дресирування собак Astro і Alpha Dog.

Нашийник TT 15 дозволяє стежити за мисливською собакою і дресирувати її, навіть якщо вона знаходяться на відстані 14 кілометрів від господаря. При цьому в новій версії нашийника з'явилася додаткова підтримка супутникової технології GPS/ГЛОНАСС, яка дозволяє власнику собаки витрачати менше часу на очікування прийому супутникового сигналу нашийником перед початком полювання. Крім того, така комбінація забезпечує більш точну інформацію про місцезнаходження тварини під час полювання, навіть якщо собака знаходиться в глибокій ущелині.

                                                               

Також в TT 15 є вбудований вібростимулятор, призначений для дресирування собак. Аналогічно попередньої моделі, TT 15 пропонує 18 рівнів стимуляції - від безперервної до миттєвої. Час роботи пристрою від одного заряду батареї складає від 24 до 48 годин, в залежності від частоти оновлення даних.

Мисливці, охочі побачити процес полювання очима собаки, можуть підключити екшн-камеру Garmin VIRB до TT 15 і управляти нею дистанційно за допомогою пристрою Alpha 100.

Любителі полювання зможуть отримати нові GPS нашийники вже в липні цього року. Пристрої продаються в складі двох нових комплектів - Astro, який складається з Astro 320 та T 5 і Alpha з наявністю Alpha 100 і TT 15. Також є можливість придбання нашийників окремо.