• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / У продажі з'явився новий GPSMAP 620

У продажі з'явився новий GPSMAP 620
04.05.2009

У продажі з'явився новий GPSMAP 620

Використовуйте Garmin GPSMAP 620 для навігації на суші і на морі. Цей морський картплоттер з повним набором функцій також може грати роль автомобільного навігатора.

Використовуйте Garmin GPSMAP 620 для навігації на суші і на морі. Цей морський картплоттер з повним набором функцій також може грати роль автомобільного навігатора. Модель GPSMAP 620 включає високочутливий GPS-приемник і яскравий сенсорних екран з високим рівнем якості. 

Прилад GPSMAP 620, що включає морський і автомобільний режим, високочутливий GPS-приймач і міцний корпус з водонепроникністю за стандартом IPX7, готовий до Ваших пригод. Модель GPSMAP 620 без зусиль переходить від морського режиму до автомобільного і назад. Коли пристрій встановлений в морському тримачі, Ви дістаєте доступ до всім необхідним морським даним. А при використанні додаткової автомобільної підставки і картографії автоматично включається автомобільний режим, і GPSMAP 620 стає надійним дорожнім навігатором. 

Модель GPSMAP 620 з сенсорним екраном WVGA з діагоналлю 5,2” і інтуїтивним інтерфейсом пропонує Вам все необхідне для упевненої навігації. Прилад поставляється з передзавантаженою супутниковою базовою картою світу, яка містить берегові лінії і інші наземні об'єкти. 

У морському режимі прилад GPSMAP 620 дозволяє використовувати режим індикації 3D ‘Mariner’s eye view’ (вигляд над ватерлінією) або ‘Fish eye view’ (вигляд нижчий за ватерлінію), а також технологію Auto Guidance, яка служить для створення оптимального маршруту на основі додаткових картографічних даних BlueChart® g2 Vision. Крім того, Ви завжди можете скористатися базовою картою світу, завантаженою в модель GPSMAP 620. Прилад сумісний з форматом NMEA 0183, тому Ви можете без зусиль ввести його в існуючу морську мережу. При використанні додаткових даних BlueChart g2 Vision Ви дістаєте доступ до риболовецьких карт, інформації про приливи і течії, морських сервісних центрів, прибережним дорогам і так далі 

У автомобільному режимі прилад GPSMAP 620 видає підказки для руху від повороту до повороту. Процедура планерування маршрутів ніколи не була простіша. Виберіть потрібний пункт призначення, і пристрій розрахує найшвидший і ефективніший маршрут. Також Ви можете створювати призначені для користувача об'єкти POI і набудовувати сигналізацію при наближенні до цих об'єктів.