• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin оголосив про підписання договору

Garmin оголосив про підписання договору
31.10.2008

Garmin оголосив про підписання договору

Компанія Garmin 3 жовтня 2008 року оголосила про підписання договору з компанією Sportmanship International AB, свого дистриб'ютора в Швеції, з приводу придбання даної компанії.

Компанія Garmin 3 жовтня 2008 року оголосила про підписання договору про наміри з компанією Sportmanship International AB, свого дистриб'ютора в Швеції, з приводу придбання даної компанії. Завершення операції намічене на грудень 2008 р.

Д-р Мін Као (Dr. Min Kao), голова і виконавчий директор компанії Garmin, сказав “Компанія Sportmanship була успішною в становленні лідерських позицій бренду Garmin на ринку портативних GPS-пристроїв (PND). Ми чекаємо від операції імпульсу до подальшої консолідації ринку і збільшення частки продукції Garmin на ринку Швеції і всього північного регіону.”

Крістофер Йохансон (Christer Johansson), директор компанії Sportmanship Invest AB, що управляє, сказав: “Ми гордимося нашим успіхом в просуванні продукції Garmin на ринок і сподіваємося, що повна інтеграція в сім'ю Garmin допоможе використовувати додаткові ресурси і можливості для подальшого збільшення частки Garmin.”

Фінансові умови операції не розголошуються. Після поглинання компанії Sportmanship, очікується зміна назви на Garmin Sweden AB. Компанія збереже свій менеджмент і персонал, що складається з майже 30 чоловік.
 
Девушки индивидуалки