• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Статті / Невеликий огляд Garmin Zumo 220

Невеликий огляд Garmin Zumo 220
22.06.2010

Невеликий огляд Garmin Zumo 220

Компанія Garmin піклується не тільки про власників автомобілей, а й про людей чиє життя мотоцикл. Тому зустрічайте огляд нового навігатора для двоколісних транспортних засобів. Новинка вже доступна для продажу у Львові.

З появою лінійки універсальних навігаторів серії Nuvi 500 у нас з'явилася можливість використовувати завідомо призначені для автомобільного застосування апарати так само і в туристичних цілях.

 

 

У серії приладів Nuvi 500 головною перевагою порівняно зі звичайними "нувікамі" є звичайно ж вологозахист по стандарту IPx7 і змінний акумулятор в купі з украй корисною функцією Track Back (яка звичайно використовується в туристичних та мотоциклетних приладах).

 

Модель Zumo 220 можна вважати логічним продовженням приладу Nuvi 500 так як крім основного функціоналу вже наявного в серії nuvi 500 в модель Zumo 220 додали ряд поліпшень, а так само розширили стандартний комплект аксесуарів.

 

Крім самого навігатора та автомобільного зарядного пристрою від прикурювача постачальник вклав кабель живлення для підключення безпосередньо до акумулятора мотоцикла.

 

 

 

Крім автомобільного тримача на скло в комплекті є кріплення на мотоцикл яке складається з підставки - кредла і набору металевих кріплень від іменитої у своїй галузі американської компанії RAM Mounts

 

 

 

Так само в комплект до навігатора йде диск з набором карт Західної Європи спеціально призначеної для програми Map Source, а це означає, що власник навігатора Garmin Zumo 220 може з комфортом складати маршрути і редагувати дані своїх маршрутних точок і треків безпосередньо на комп'ютері з подальшим завантаженням інформації в пам'ять навігатора. Тим же у кого немає вихідних карт під MapSource доводиться займатися цією кропіткою роботою безпосередньо на навігаторі.

 

Зверніть увагу, така дрібниця як стандартний кабель підключення навігатора до комп'ютера з роз'ємом miniUSB так само входить у комплект постачання Zumo 220 - це ще один плюс.

 

Опції і фішки Garmin Zumo 220

 

Якщо порівнювати з моделлю Nuvi 500 (а інших аналогів в сучасній лінійці в Гармін просто немає) то ми бачимо ряд принципових поліпшень, за наявності яких так і хочеться вигукнути "так як я раніше то без цього обходився!"

 

Деяка кількість покупців nuvi 500 використовувала навігатор для мотоциклів та велосипедів і якщо на другому ще можна цілком комфортно чути голосові підказки, то на мотоциклі або скутері при більш-менш середній швидкості, звуки з динаміків навігатора чулися вкрай важко.

А ось використовуючи Zumo 220 з цим проблем немає.

Вбудований модуль Bluetooth дозволяє передавати голосові підказки безпосередньо на бездротову гарнітуру.

 

 

Ще однією особливістю є функція оголошення назви вулиць, яка раніше працювала тільки на приладах nuvi 7xx, 12xx, 13xx, 14xх.

У приладі Zumo 220 встановлено синтезатор мовлення, який по буквах вимовляє назву вулиць російською мовою. можливо, що ця функція деяким власникам приладу дозволить краще вивчити місто по якому вони будуть кататися.

 

Функція "Lane Assist", яка допомагає обрати потрібну смугу руху на складних магістральних розв'язках. Штука корисна і навіть працює не тільки в європейських картах, але вже в деяких містах України.

 

Наводжу список комплектації:

  • Прилад zūmo 220
  • Предзавантажена карта City Navigator ® NT Європи (повна зона покриття)
  • MapSource ® City Navigator Europe NT DVD (повне розблокування)
  • Тримач для мотоцикла з необхідним кріпленням
  • Кабель живлення / неізольовані дроти
  • Запасна батарея
  • Автомобільний тримач на присоску
  • Автомобільний кабель живлення
  • USB кабель
  • Диск для встановлення пристрою на приладовій панелі
  • Коротка інструкція
  • Інструкція по встановленню

Підводячи підсумок:

Мото навігатор Zumo 220 це вибір тих, хто не любить морочитися із самостійним складанням набору для користування на мотоциклі, а воліє купити все і відразу.

Купив, встановив, включив і поїхав ...

 

 

Детальні характеристики, ціну і комплектацію новинки можна переглянути ТУТ. Адреси де можна придбати Garmin Zumo 220  у Львові ТУТ.

 

 
comprar valtrex españa