• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Новий нашийник для собак від компанії Garmin

Новий нашийник для собак від компанії Garmin
02.07.2010

Новий нашийник для собак від компанії Garmin

Garmin International, підрозділ виробника навігаційного GPS обладнання Garmin, оголошує про випуск нового GPS-нашийника для собак DC-40.

Нашийник пристрою виконаний з міцного 2,5-сантиметрового помаранчевого поліуретану, а сама електронна частина прекрасно інтегрована в нашийник. У результаті, власники DC - 40 можуть об'єднати його з більшістю стандартних приймачів для воріт так, що собаці не доведеться носити два ошийника. Роз'єм зарядного пристрою був повністю перероблений, щоб виключити потрапляння всередину нього бруду, а світодіодний індикатор тепер блимає під час зарядки і яскраво світиться в режимі роботи пристрою.

 


«Покращення DC - 40 є результатом запитів  тренерів та мисливців», сказав Ден Бартел, віце-президент Garmin з продажу в світі. «Новий нашийник зручніший та міцніший за старий. Собаки полюблять його… ».

 

Ще однією особливістю нового пристрою є функція блокування - власник може ввести спеціальний чотиризначний пін-код для того, щоб ніхто крім нього не міг побачити місце розташування собаки. Ця функція особливо корисна в конкурсах і на виставках для швидкого пошуку загубленого вихованця.

 

У поєднанні з приймачем Astro, дана система працює на дистанціях до 7ми кілометрів навіть на сильнопересіченій місцевості. Система працює прямо з коробки, відразу після знаходження GPS-сигналу. Ніяких додаткових витрат або підписок. Приймач Astro дозволяє відстежувати до 10 собак одночасно, а нашийник DC - 40 дозволяє оновлювати місце розташування кожні 5, 10, 30 або 120 секунд. Тривалість роботи акумулятора 17-48 годин (залежно від частоти оновлення). Приймач Astro також дозволяє використовувати карти типу MicroSD для завантаження картографічних даних високої роздільної здатності.

 
lasix onde comprar