• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / У продаж поступили нові моделі Garmin Nuvi 2250

У продаж поступили нові моделі Garmin Nuvi 2250
30.11.2010

У продаж поступили нові моделі Garmin Nuvi 2250

Нова серія автомобільних навігаторів Garmin Nuvi 22xx вже в продажу. Придбати нові навігатори Garmin Nuvi 2250 та Garmin Nuvi 2250 Europe у Львові Ви завжди зможете в нас.

Ось і з’явилася нова серія автомобільних навігаторів Garmin nuvi 2250 на полицях наших магазинів.

Серія Garmin nuvi 22xx це навігатори з нового модельного ряду автомобільних навігаторів Garmin. Неперевершений дизайн, обтічний корпус і функціонал дорожчих навігаторів  втілений у бюджетну серію Garmin nuvi 22xx.

Garmin nuvi 2250 та 2250 Europe оснащениі антібліковим дисплеєм діагоналлю 3,5 дюйми, що гарантує Вам чітке і якісне зображення у сонячну погоду. Вбудований акумулятор дасть Вам змогу використовувати навігатор в піших прогулянках і забезпечить до 3-х годин автономної роботи.

 

Якщо ви багато подорожуєте Вам стане в пригоді можливість планувати свій маршрут завчасно з великою кількістю проміжних точок. Garmin nuvi 2250 та 2250 Europe  можenm  зберегти в пам’яті до 100 маршртів одночасно.

 

Інноваційніі функції від компанії Garmin myTrends та trafficTrends, які раніше зустрічалися в навігаторах верхнього цінового діапазону , тепер доступні і в бюджетній серіїї Garmin nuvi 22xx.

myTrends – це функція, яка забезпечує розрахунок маршруту виходячи із Ваших попередніх вподобань.

trafficTrends – функція, яка забезпечує розрахунок маршруту з виключенням із нього ділянок найчастіших заторів.


Garmin nuvi 2250 та Garmin nuvi 2250 Europe – це бюджетні навігатори за помірну ціну зі всіма інноваційними функціями дорожчих серій навігаторів Garmin.

 

Ознайомитись з технічними характеристиками та ціною новинок можна у розділі "Каталог". Адреси наших магазинів у розділі "Контакти".