• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Нова серія Garmin nüLink! 2300

Нова серія Garmin nüLink! 2300
15.05.2011

Нова серія Garmin nüLink! 2300

Компанія Garmin, представила нове покоління супутникових навігаторів - серію nüLink! 2300 з підтримкою 3D-трафіку і камер PhotoLive.

У цій лінійці модель nüLink! 2390 володіє найкращими характеристиками. Функція «3D-трафік» збирає інформацію з 80 мільйонів джерел, розташованих на всій території Європи, що дозволяє користувачам отримувати саму точну інформацію про дорожню обстановку.

 

 

Підтримка камер PhotoLive дає користувачеві можливість перевірити дорожню обстановку на маршруті, переглядаючи інформацію з трансляцій камер спостереження, розташованих уздовж доріг. Близько 1600 камер розташовано на ключових дорожніх розв'язках Європи.

4,3-дюймовий широкоформатний сенсорний дисплей з поліпшеним інтерфейсом дозволяє користувачеві налаштувати відображення інформації під себе. Також є можливість повідомляти про неточності у швидкісних обмеженнях та розташування радарів - ця інформація передається до спільноти Garmin, де її можуть бачити інші користувачі.

Навігатори nüLink! 2300 підтримують такий контент як пошук Google ™ Local Search, прогноз погоди, ціни на паливо, курси обміну валют, розклад аеропортів і цілий набір додатків Garmin nüLink! Це допомагає водієві знаходитися в курсі подій та приймати своєчасні рішення.

 

 

Крім усього іншого, в нову серію навігаторів вже завантажена інформація про мільйони точок інтересу (POI) в таких категоріях як магазини, гаражі, паркування та інші місця, які можна відвідати. А завдяки пошуку Google є можливість знайти ще більше цікавих місць в незнайомих місцях.

Серія nüLink! 2300 включає в себе 3 моделі навігаторів:

 - NüLink! 2320 з регіональними картами;

 - NüLink! 2340 з картами Західної Європи;

 - NüLink! 2390 з картами всієї Європи. Крім цього, дана модель підтримує систему автоматичного розпізнавання мови (ASR).