• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin Dezl 760 LMT – сім дюймів для вантажівок.

Garmin Dezl 760 LMT – сім дюймів для вантажівок.
27.08.2012

Garmin Dezl 760 LMT – сім дюймів для вантажівок.

Новий GPS навігатор для вантажівок з діагоналлю екрану 7 дюймів від компанії Garmin - Dezl 760 LMT

 

Днями компанія Garmin анонсувала новий GPS-навігатор для вантажівок. Цій новині насамперед зраділи учасники фанати великих діагоналей. Екран з діагоналлю 7 дюймів, звичайно занадто багато для легкого автомобіля, але для вантажівки, можливо в самий раз.

 

Але, на великий діагоналі екрану не закінчуються особливості Dezl 760:

Навігатор записує і обробляє інформацію про пройдений маршрут. Зберігає в зручній формі статистику пробігу, витрати палива, часу витраченого на поїздку і т.д.

Dezl 760 відображає на екрані всю інформацію, необхідну для водіння великогабаритного транспорту. При прокладці маршруту навігатор враховує дорожні обмеження пов'язані з розмірами і масою вантажівки (параметри вказуються в налаштуваннях навігатора), вузькі розвороти, обмеження для транзитного транспорту. Під час руху по маршруту навігатор в режимі реального часу, підказує не тільки відстань до наступного повороту, але й смугу, яку необхідно зайняти для здійснення наступного маневру.

 

Також відзначимо наявність в Dezl 760 таких функцій, як голосове керування, Інформація про затори (враховується при прокладці маршруту), Планувальник маршрутів, Bluetooth Hands-Free і Garmin смартфон Link.