• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Нова модель туристичного навігатора Garmin Monterra вже доступна для покупок.

Нова модель туристичного навігатора Garmin Monterra вже доступна для покупок.
28.02.2014

Нова модель туристичного навігатора Garmin Monterra вже доступна для покупок.

Пристрій відкриває нові простори для всіх любителів активного відпочинку.Туристичний навігатор Garmin Monterra отримав операційну систему Android і одночасно працює з GLONASS і WAAS.

Зовсім недавно, світовий лідер з виробництва навігаційних систем, анонсував випуск нових моделей туристичних навігаторів, одним з яких є флагман Garmin Monterra. Цей пристрій одержав популярну OS Android і тим самим відкриває нові можливості для користувачів. Пристрій має попередньо встановлений ряд програм від виробника, а також його можна доповнити на свій розсуд з Google Play.

Варто відзначити чудовий 4-ох дюймовий екран, який отримав Garmin Monterra. Сенсорний екран високої чіткості, захищений мінеральним склом і має антиблікове покриття, завдяки якому інформація читається без проблем при яскравому освітленні. Додатково пристрій одержав відмінну камеру на 8 мегапікселів з автофокусом і можливістю запису відео в FullHD форматі .

Навігатор Monterra має можливість роботи з користувацькими картами в режимі 3D. Завдяки функції 3D MapMerge, Ви маєте можливість комбінувати одночасно дві карти, а потім переглядати їх з найдрібнішими подробицями місцевості.

За допомогою Wi-Fi, Bluetooth, ANT+ і NFC Ви зможете обмінюватися з друзями своїми пам'ятними фотографіями, відеофайлами та завантаженими маршрутними точками і схованками. Крім цього, обмінюватися даними можна ще за допомогою програми BaseCamp. Пристрій дозволяє зберігати в пам'яті близько 4 мільйонів схованок, які можна завантажити з сайтів, що підтримують GGZ.

Завдяки високому рівню захисту IPX7 і широкому вибору кріплень, Garmin Monterra може встановлюватись на яхти, позашляховики, квадроцикли і гірські велосипеди. Цей туристичний навігатор має всі необхідні функції, які будуть корисні для будь-якого любителя активного відпочинку і туризму.

 

 

Ознайомитися з більш детальною інформацією або придбати можна за посиланням нижче - Garmin Monterra.