• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Екшн-камера Garmin Virb Elite – нові можливості для будь-якого завдання

Екшн-камера Garmin Virb Elite – нові можливості для будь-якого завдання
09.04.2014

Екшн-камера Garmin Virb Elite – нові можливості для будь-якого завдання

Відомий світовий лідер в галузі навігаційних пристроїв, зовсім недавно випустила серію екшн-камер Garmin Virb Elite. Інженери компанії одразу вирішили розширити її можливості і виступили два авіаційних комплекти Aviation Bundle і Aviator Action Pack.

Компанія Garmin представила нову модель Elite з лінійки екшн-камер VIRB, яка надає користувачам запис HD-відео у чесній роздільчій здатності 1080p. Нова модель VIRB Elite має 1.4-дюймовий кольоровий дисплей Chroma, що спрощує налаштування камери і перегляд записів. Крім того, вона дозволяє записувати до трьох годин HD-відео на одній зарядці акумулятора, а також підтримує GPS, WiFi і систему підключення аксесуарів ANT+.


Камера продається у складі двох наборів: VIRB Elite Aviation Bundle і Aviator Action Pack. Обидва набори включають крім камери спеціальний звуковий кабель, який дозволяє записувати спільно з відеозображенням переговорів пілотів один з одним.

 


Крім цього, набори включають спеціальний фільтр для камери, зменшує спотворення, що вносяться гвинтом літака. В комплект входять універсальне кріплення з присоскою, microSD-картка ємністю 16 Гб і пробна 6-ти місячна підписка на GPS-додаток Garmin Pilot.


Додатково набір Aviator Action Pack оснащений «розумними» годинниками D2 Pilot Watch, які можуть за допомогою радіопротоколу зв'язуватися з камерою. З їх допомогою пілот може легко зупиняти і продовжувати запис відео, робити стоп-кадри і керувати налаштуваннями.