• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Duplicate of Акція!!!Відеореєстратор за 100 грн.* при купівлі GPS Garmin

Duplicate of Акція!!!Відеореєстратор за 100 грн.* при купівлі GPS Garmin
29.08.2011

Duplicate of Акція!!!Відеореєстратор за 100 грн.* при купівлі GPS Garmin

Придбай GPS навігатор Garmin та отримай якісний відеореєстратор всього за 100 грн.*

Ми раді Вам оголосити про початок нової акції для всіх бажаючих придбати якісний GPS навігатор фірми Garmin. В період з 29 серпня 2011 року по 30 вересня 2011 року кожен, хто придбає навігатор фірми Garmin отримає Відеореєстратор всього за 100 грн.*

Наші кваліфіковані продавці ретельно відстежують попит не тільки на продукцію Garmin, але й на товари автоелектроніки, яка цікавить автомобілістів. Саме тому ми вирішили, що така актуальна і необхідна в наш час річ, як відеореєстратор повинна бути в кожного нашого клієнта.

 


 

Для чого потрібен відео реєстратор?

Зараз в Україні вкрай зросли штрафи за порушення на дорозі,  довести, що водій не порушував правила і його хочуть оштрафувати незаконно - стає набагато простіше. Відеозапис також можна використовувати як доказ для страхової компанії в тому, що пошкодження машини отримані в результаті страхового випадку.

Відеореєстратор може допомогти в ситуаціях, коли необхідно дізнатися номер машини або встановити особу людини. Власники бізнесу можуть використовувати для того, щоб контролювати маршрути руху транспорту компанії і сумлінність водіїв. У деяких країнах установка автомобільного реєстратора є обов'язковою для відомчих і поліцейських автомобілів.

Ще один спосіб застосування - установка приладу в навчальних машинах автошкіл, для того, щоб після уроку водіння при перегляді відеозапису інструктор міг більш детально акцентувати увагу учня на його помилки.

І, звичайно ж, відеореєстратор може послужити і як справжній «чорний ящик» і допомогти встановити справжню картину ДТП та виявити її винуватця, що дозволить водієві, потерпілому в пригоді, домогтися законної компенсації завданих збитків.

* при купівлі навігатора вартістю вище 2800 грн.