• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin® і Asus®

Garmin® і Asus®
12.02.2009

Garmin® і Asus®

Garmin® і Asus® оголошують про створення альянсу для сумісної розробки мобільних телефонів, орієнтованих на послуги LBS.

Garmin® і Asus® оголошують про створення альянсу для сумісної розробки мобільних телефонів, орієнтованих на послуги LBS.

  Garmin Ltd. і Asustek Computer Inc. оголосили про створення стратегічного альянсу для розробки, виробництва і просування на ринку власної лінійки мобільних телефонів, орієнтованих на послуги LBS (Location Based Services - послуги, реалізовані в стільниковій мережі на базі визначення місцеположення абонента) під брендом Garmin-asus nuvifone. Компанії планують випустити декілька моделей мобільних телефонів Garmin-asus nuvifone в 2009 році, перша модель вперше буде представлена в рамках спеціалізованої виставки Mobile World Congress, яка проходитиме в Барселоні (Іспанія) з 16 по 19 лютого 2009 року.

 «Ми упевнені, що співпраця в цьому сегменті ринку створить відмінні перспективи нашому сумісному продукту, - заявив д-р Мін Као, голова ради директорів і виконавчий директор Garmin ltd. Цей альянс вигідний обом сторонам і дозволить об'єднати наші ресурси для створення могутньої платформи для такого інноваційного продукту як телефони, орієнтовані на послуги LBS. Garmin і Asus вже більше року працюють над розробкою базової моделі nuvifone, яка була анонсована в 2008 році. Оцінюючи підсумки цієї співпраці, ми прийшли до висновку, що об'єднання наших досягнень в профільних галузях дозволить нам не тільки істотно розширити лінійку продуктів, але і скоротити терміни розробки нових пристроїв. Ми упевнені, що завдяки цьому стратегічному альянсу ми зможемо створити високоякісні мобільні пристрої з підтримкою GPS-навигации».

  «Цей альянс дозволяє Asus і Garmin органічно об'єднати досягнення і ресурси обох компаній, щоб запропонувати користувачам пристрій з кращими технічними характеристиками і високою якістю. ASUS і Garmin твердо мають намір продовжувати інвестиції в дослідження і розробку нових рішень, щоб завжди пропонувати своїм користувачам і компаніям мульті-функциональниє прилади, - відзначив Джоні Ши, виконавчий директор Asustek Computer Inc. - Завдяки альянсу наші компанії зможуть упроваджувати інновації, що роблять наше життя легше. Ми вважаємо, що будь-які комунікаційні пристрої повинні давати можливість користувачеві не просто залишатися на зв'язку у будь-який час і в будь-якому місці, а забезпечувати якісні послуги в реальному часі, в конкретних умовах, і ми упевнені, що серія мобільних пристроїв nuvifone задовольнятиме ці вимоги».

 Всі пристрої Garmin-asus nuvifone підтримують концепцію, запропоновану при розробці першої моделі nuvifone, - LBS-ориентированного пристрою, що забезпечує надійне підключення, якісний зв'язок і корисні навігаційні функції. Перша модель Garmin nuvifone, анонсована в 2008 році поставлятиметься під новою назвою Garmin-asus nuvifone G60. Вихід Garmin-asus nuvifone G60 очікується в першій половині 2009 року, додаткова інформація про Garmin-asus nuvifone G60 стане доступної в рамках виставки Mobile World Congress.

  LBS-функциональность є ключовою особливістю серії пристроїв Garmin-asus nuvifone і включає повний набір навігаційних функцій з підтримкою голосового супроводу, що добре зарекомендували себе на навігаційних пристроях (PND) компанії Garmin. Пристрої поставлятимуться разом з докладними картами, на які нанесені мільйони точок інтересу (POI), які дозволяють водіям швидко знайти потрібну адресу, уточнити назву організації або виконати пошук пункту призначення по відповідній категорії. Крім того, nuvifone забезпечує швидкий пошук точок інтересу через інтернет. Інформація про визначні пам'ятки і торгові центри буде постійна оновлюється. Ще одна цікава особливість nuvifone - функція Ciao™, яка є додатком класу соціальних мереж, навідним мости між численними локальними соціальними мережами, і об'єднуюче їх користувачів за допомогою одного пристрою.

  Про альянс Garmin-asus було оголошене на спеціальній прес-конференції, що пройшла на Тайвані 4 лютого 2009 року. Аналітики і журналісти, які не змогли бути присутнім на цьому заході мали можливість взяти участь в додатковій онлайн-конференциі. Докладна інформація по онлайн-конференциі доступна за адресою: www.GarminAsus.com/pressroom.

  Моделі телефонів Garmin-asus nuvifone будуть представлені на стенді Garmin-asus в рамках виставки Mobile World Congress, яка пройде в Барселоні (Іспанія) 16-19 лютого 2009 року (7C37, зал 7). Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звернетеся на сайт www.GarminAsus.com.