• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin Mobile XT: швидка навігація в твоєму телефоні

Garmin Mobile XT: швидка навігація в твоєму телефоні
26.06.2009

Garmin Mobile XT: швидка навігація в твоєму телефоні

Система Garmin Mobile XT - це новинка, яка надасть користувачам можливість встановити на свой телефон функції GPS навігації

Система Garmin Mobile XT заздалегідь встановлена на карту пам'яті microSD, яка включає навігаційне програмне забезпечення для України, Росії, Європи і т.п. країн.

Як тільки карту пам'яті встановлено в пристрій, вона автоматично починає свою роботу: визначає власне місце розташування і відзначає його на карті. За допомогою кнопок навігації в пристрої можна легко знайти необхідну адресу або вулицю, готель, ресторан, АЗС, лікарню і тому подібне Швидка побудова маршруту допоможе швидко дістатися до необхідного місця. На додаток, якщо раптом користувач пропустив поворот, система автоматично перерахує новий маршрут.

Завдяки обширній виробничій лінії продуктів компанія Garmin володіє унікальною можливість розвитку нових технологій ринку GPS навігації. Система Garmin Mobile XT є одним з таких продуктів. Окрім навігаційних функцій тут передбачені можливості підтримки функції Travel guides, база даних об'єктів POIs, планерування основного і резервного маршрутів, функція запам'ятовування і реєстрації вже пройденного маршруту. У системі Garmin Mobile XT передбачено ведення власної записної книги для запису своїх контактів (лише у пристроях, які підтримують дану функцію).

Garmin Mobile XT також має функцію PeerPoints™, що дозволяє користувачам відправити свої координати про місце розташування іншому користувачеві Garmin Mobile XT Garmin. Функція PeerPoints - прекрасна можливість знайти своїх друзів і сім'ю, де б вони не знаходилися.На додаток до навігації Garmin Mobile XT включає функцію Garmin Online (функція вільного доступу). Вона призначена для того, щоб кожен користувач мав можливість в реальному часі отримувати інформацію про рух, готелі, ціни на паливо, прогнози погоди.Транспортне обслуговування в реальному часі, ідентифікує нещасні випадки, ремонт доріг або інші інциденти, що заважають руху користувачів на їх маршруті (лише у США).

Garmin Mobile XT може допомогти користувачеві знайти інформацію про готелі, їх ціни і знижки. Інформація про стан погоди в реальному часі, надана Custom Weather, дозволяє користувачам бачити прогнози погоди в тій області, де вони знаходяться або де-небудь в світі. Доступ до Garmin Online дістають через безпровідне з'єднання в телефоні.